Hoi! En heel erg welkom op mijn site van Bunnibow!

Even geleden vond ik het tijd vaker mijn hart te volgen & meer te gaan doen (durven) wat ik ècht leuk vind. Leren naaien stond al heel lang op mijn “to-do-list” en na al die jaren ben ik hier eindelijk mee aan de slag gegaan.

Naast mijn pittige baan binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie had ik veel behoefte aan een luchtige tegenhanger. Ook bezig zijn met mijn handen in plaats van altijd maar met mijn hoofd.
Ik hou van niet te moeilijk en van de positieve dingen in het leven. Dus aan de slag met iets haalbaars & creatiefs!

Blije stofjes & strikjes werd het plan! Lekker nonchalant en ongecompliceerd… Heel fijn!

Bezig zijn met Bunnibow voelt supergoed en klopt voor mij. Het geeft mij energie en het wordt alsmaar leuker & leuker! Zo ontspannen om creatief bezig te kunnen zijn. Daarom doe ik dit met heel veel liefde.
Heel veel plezier op mijn site!

 

Liefs Marieke